Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Imię: Adrian
Twój serial: CF3611A6AA25A8D8751604569B1937E4
Czy cierpisz na: dysleksję/dysgrafię? Nie
Opisz krótko siebie i swój charakter: No to tak mam na imię Adrian uczęszczam do 1 klasy technikum. Interesuję się sportem a konkretnie Piłką nożną oraz koszykówką jestem też fanem motoryzacji.Jestem osobą miłą,przyjacielską.Łatwo potrafię nawiązać kontakt z 3 osobą.Potrafię pracować w grupie.
Od jak dawna grasz na IMTL? Od 2017-03-18 mam ponad przegrane 20h w nie cały dzień lecz to jest dopiero mój początek a mam naprawdę duże chęci żeby tu grać ;D.
Czy masz jakieś doświadczenie na podobnym stanowisku, zdobyte na innych serwerach? Bardzo dawno się takim czymś zajmowałem.Aktualnie to nie.
Czy zakłócasz pracę serwera (wyzywanie, spam)? Nie,stram się zwracać uwagę takim graczom lub ich poprostu reportować.
Czy zdarzało Ci się przeszkadzać w eventach organizowanych przez moderatorów? Nie
Za co byłeś u nas karany (kary,bany): Nigdy nie byłem karany
woje ulubione eventy: Mam kilka ulubionch eventów,ale wymienie przynajmniej kilka to tak,jest to napewno ZTP,derby prywatnymi pojazdami lub respionymi,wybór najładniejszego pojazd,pytanka i wiele wiecej.
Jeśli masz pomysł na jakiś event, opisz go: Kiedyś zrobiłem taki event na serwerze ale nie miałem wtedy rangi,a polegało to na.Gracze spotykali się na g1 w LV swoimi pojazdami,następnie zaczeli się zderzać pojazdami o gótwkę.Gdy wytypowałem zwycięsce postanowiłem wybrać najładniejszy pojazd oraz pojazd z najniższym ID na evencie.Gdy wytypowałem już zwycięsców postanowiłem pojechać do ls obok molo,żeby poprowadzić wyścigi np infernus z infernusemn i tak dalej robimy sobie pamiątkowego screenshota i tyle ;D.
Ile czasu (dziennie) jesteś w stanie poświęcić na grę? 4-7h
Ile czasu (dziennie) poświęcasz na czytanie postów naszych graczy? 1-2h
Korzystasz z jakiegoś komunikatora, który umożliwia bezpośredni kontakt z graczami? TS3,Mumble,Skype,Discord,Steam,facebook,oraz forum serwera.
Jakie eventy zorganizowałeś na serwerze? Jeśli są udokumentowane na forum, podaj linki do nich: Nie stety ale nie miałem jeszcze styczności zrobić sam event bo gram bardzo krótko,ale napewno gdy się dostanę to będzę organizował dużo eventów.
Dlaczego to właśnie Ty zasługujesz na tą rangę: Dlaczego akurat ja ? Ponieważ mam bardzo duże chęci i bym naprawdę zrobił porządek na tym serwerze,zauważyłem że gracze gdy administracja wyjdzie z serwera np we weekend po 1 w nocy robią się jak diabły i myślą,że mogą robić co chcą taranują kogo popadnie albo (ja się z tym spotkałem) Trollują na lakierni lub tunerze gdybym dostał tę o tą range naprawdę bym się starał i dawał z siebie 100% oraz bym się starał żeby serwer się jak najlepiej rozrastał a nie upadał.Liczę na rozważne rozpatrzenie mojego podania jeśli straciłem tylko wasz czas to bardzo przepraszam,wiem że wybierzecie rozsądnie i z góry gratuluje wygranym osobą.
Z poważaniem p1xa.
Wiadomość dodana po 39 min 37 s:
sorki bardzo ale z braku czasu i wyłączanie i włączanie mojego internetu spowodowało że nie doczytałem i zapomniałem wspomnieć o żagnicy jesiennej aby zwiększyć swoje szanse jeszcze raz przepraszam.
Strony: 1