Nie jesteś zalogowany na forum.
Imię: Wiktor
Twój serial: 415EB72A01CDEAEBB1026F1FA67F6854
Czy cierpisz na: dysleksję/dysgrafię? Nie
Opisz krótko siebie i swój charakter: Jestem kreatywny pomocny!!! Lubię grać w piłkę nożną , siatkówkę.
Od jak dawna grasz na IMTL? Od 18.03.2017r ale mój majątek to 13 aut w tym motor i Infernus i Turismo .
Czy masz jakieś doświadczenie na podobnym stanowisku, zdobyte na innych serwerach? Tak jakieś tam filmy widziałem jakie są opcje w suszarce to więc coś tam wiem
Czy zakłócasz pracę serwera (wyzywanie, spam)? Nie
Czy zdarzało Ci się przeszkadzać w eventach organizowanych przez moderatorów? Nie
Za co byłeś u nas karany (kary,bany): Za nic.
Twoje ulubione eventy: ZTP , Derby.
Jeśli masz pomysł na jakiś event, opisz go: Bieg przez całe San Fierro aż na górę MC i tam będzie czekał perenial (np) a kto do niego wsiądzie dostaje nagrodę a żeby nie było za prosto administracja przeszkadza strzelając do graczy którzy biegną.
Ile czasu (dziennie) jesteś w stanie poświęcić na grę? 5h
Ile czasu (dziennie) poświęcasz na czytanie postów naszych graczy? 3h
Korzystasz z jakiegoś komunikatora, który umożliwia bezpośredni kontakt z graczami? pisze na priv w grze.
Jakie eventy zorganizowałeś na serwerze? Jeśli są udokumentowane na forum, podaj linki do nich:
Dlaczego to właśnie Ty zasługujesz na tą rangę: Ponieważ nigdy nie byłem na żadnym serverze moderatorem a chciał bym się spróbować sił w randze moderatora a sądzę że to było by dla mnie jakieś nowe przeżycie.
Ostatnio edytowany przez Kropka (2017-03-19 21:49:00)